Jdi na obsah Jdi na menu
 

Lenka Švamberková

lenka-sv.jpgNarodila jsem se v roce 1992 a dětství prožila v Týně nad Vltavou. Od mala jsem se aktivně věnovala sportu. To byl také jeden z důvodů, proč jsem se rozhodla pro studium fyzioterapie na Fakultě tělesné výchovy a sportu University Karlovy. Po úspěšném dokončení školy jsem se rozhodla o rozšíření svého vzdělání a absolvovala jsem kurz trenéra fitness (Osvědčení trenéra fitness licence B) a kurz výživy a výživového poradenství.

Už během studia jsem se zamilovala do jógy, která je aktuálně mým největším koníčkem. V roce 2017 jsem získala osvědčení instruktora jógy (trenér II. třídy). Jóga je pro mě ideálním propojením zdravého pohybu a duševního odpočinku. Líbí se mi také, že jóga nabízí nespočet variant a náročností, ze kterých si vybere každý, bez ohledu na věk a zdravotní kondici.

Během svých lekcí se snažím využívat všech svých znalostí získaných během studia i kurzů a přizpůsobovat cvičení klientům na míru. Akceptuji limity cvičících a zároveň je motivuji k co nejlepším výkonům.