Jdi na obsah Jdi na menu
 

Petra Kurková

img-20180611-wa0007.jpg

Jmenuji se Petra Kurková, narodila jsem se v Opavě, r. 1991. Posledních pár let žiji s rodinou na Zbraslavi. Jsem hrdou maminkou dcery Theušky (2015). 

Již od mala jsem byla aktivní dítě, tudíž pohyb a sport ve všech jeho podobách je pro mě přirozenou součástí každodenního života. Věnovala jsem se zejména házené, thai-chi a gymnastice. Při postupné absenci volného času vlivem studia i práce, jsem vždy hledala způsob, jak jej co nejefektivněji využít ke sportu. Začala jsem zhruba v 15ti letech aktivně běhat, navštěvovat fitness, které mi dávalo svobodu a možnost volby pohybu, který mi v danou chvíli vyhovoval. Díky jeho univerzálnosti, jsem našla lásku k cvičení ve fitku až dodnes.

V roce 2016 jsem se chtěla dostat k hlubším informacím a pochopit souvislosti jak tělo funguje od detailu až po celek. Absolvovala jsem kurz a získala licenci Instruktor fitness – Osobní trenér (akreditace MŠMT). Ten následně odstartoval nikdy nekončící proces sebezdokonalování a vzdělávání se v tomto odvětví. Zajímám se o smysluplné trendy z prostředí sportu, životního stylu, které se snažím zapojit pro své klienty do tréninku.

 

....moje motto zní: přes překážky k cíli.