Jdi na obsah Jdi na menu
 

Soňa Dřevěnásona-drevena.jpg

   Již od mládí mne lákaly spíše akčnější sporty. Vždy jsem se snažila dělat nějaký pohyb pro svoje tělo, abych se cítila dobře.
   Navštěvovala jsem různé hodiny aerobiku, jógy. Později jsem zkusila různé verze fit-kickboxu a taeba, které jsou převážně nekontaktní. Stále jsem cítila, že mi něco chybí, jakési naplnění. Před 5 lety jsem objevila sebeobranný systém Krav maga, který mne naprosto uchvátil. Začala jsem chodit na
pravidelné tréninky jako student, kde jsem prošla všemi stupni. Splnilo to mé očekávání a zjistila jsem, jak je důležité dbát o svoji bezpečnost a vyzkoušet si různé techniky na kontakt, kde jsem zjistila, co vše funguje. Před 2 lety jsem se stala dětskou instruktorkou a momentálně také instruktorkou se specializací na ,,ženskou sebeobranu,,.
   Na Krav maga je úžasné, že je pro každého, bez rozdílu věku. Naučí v relativně krátkém čase účinné techniky pro nejběžnější situace, které se v současné době dějí. Také to zahrnuje fyzickou, mentální přípravu a v neposlední řadě zábavu. Naučí Vás ovládat Vaše tělo a mozek, jak správně reagovat ve stresových situacích.

Samozřejmě mám také ráda relax a odpočinek, pro který si občas zajdu na Power jógu, kde naberu nové síly :)